Tuesday, February 7, 2017

Telekung Smocking Telekung Idaman Ramadhan

Assalamualaikum wbt


Dah lama sangat tak menulis jadi idea kering. Subhanallah.
Rindu juga nak berbicara di blog. Biasanya update di facebook dan instagram tak boleh nak corat-coret panjang-panjang.

Untuk bagi mood menulis sampai, apa kata kita tengok dulu koleksi Telekung Cotton Dewasa yang seringkali hangat semasa bulan  Ramadhan. Korang tau tak Ramadhan tu bila?

Haaaa..untuk tahun ini, 2017 bersamma 1438 H, Ramdhan jatuh pada

27 Mei 2017Hari Sabtu


Alhamdulillah Sabtu. Boleh lah berbuka puasa hari pertama dengan family.
Dan jangan lupa pakai Telekung baru pada malam pertama Terawikh di surau ye :)

Jom tengok telekung idaman ramdhan sejak DUA tahun lalu sepanjang +Telekung Najwa  menemui anda untuk Solusi telekung berkualiti pada harga mampu milik.

Salam Ramadhan eh, awal lagi. Hu-hu


Mama Najwa
7 Februari 2017
www.telekungnajwa.my








No comments: