Terms & Conditions

Salam ukhwah fillah,

Hadis Anas bin Malik r.a:
Diriwayatkan daripada Qatadah r.a katanya: Kami bertanya kepada Anas bin Malik: Pakaian apakah yang paling disukai oleh Rasulullah s.a.w atau digemari oleh Rasulullah s.a.w? Beliau menjawab: Hibarah iaitu sejenis pakaian yang diperbuat daripada kapas dan dihias

1. Setiap reservation hanya akn mengambil masa 3 hari sahaja. Selepas 3 hari bayaran tidak dibuat, we have the right utk open for new reservation

2. Harga yg tertera adalah tidak termasuk kos penghantaran unless specified

3. Item yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan


4. Penghantaran adalah melalui POS LAJU sahaja. Bagi Semenanjung Malaysia, RM6 untuk 500g pertama dan tambahan RM3 bagi 250g seterusnya. Bagi Sabah dan Sarawak, RM9 untuk 500g pertama dan tambahan RM4 bagi 250g seterusnya.

*Normal telekung cotton estimate cost: RM8 sepasang. Other item varies depending on berat

5. COD boleh diatur ttp RM5 utk kawasan lebih dr 5km dr galeri kami5. Apabila anda telah menerima item yang dihantar, sila maklumkan kepada kami melalui emel, SMS, FB,whatapps 016-3304302. Jika tidak menerima apa-apa maklumbalas, kami beranggapan anda telah menerima item tersebut.
6. For serious buyer only. BACKOUT BUYER akan disenaraihitamkan. Backout buyer adalah orang yang membuat pesanan, tetapi terus diam membisu tanpa apa-apa respon.

7. We appreciate ur comment for future improvement. Diharap dpt memberi komen membina

No comments: