Tuesday, February 16, 2016

TUDUNG TRANSFORMER : Kolaborasi TelekungNajwa dan BOB Fashion by Afdlin Shauki

Salam ceria semua,

Syukur alhamdulillah, awal 2016, Afdlin Shauki dan TelekungNajwa melancarkan TUDUNG 3 dalam 1 PALING MUDAH untuk anda semua


Semasa saya diberi peluang oleh seorang rakan untuk project bersama Afdlin Shauki di bawah jenama B.O.B by Afdlin Shauki, hati terdetik, kenapa beliau pilih saya? Akhirnya saya sedar, rezeki dari Allah, melalui insan yang Allah pilih.
Dan begitulah sebuah networking dalam bisnes, membantu Telekungnajwa yang baru bertatih untuk menuju kejayaan yang lebih besar.

Lebih dari 3 prototype telah dihantar, terima kasih kepada team tailor yang membantu. Asyik dok fikir design macamana nak buat jadi labuh hingga menutupi tangan. Pastu macamana pulak bila 'transform' jadi tudung nak sorok semua kat dalam. Sama-sama pening!>>Pernah set back dan turn down sebab design tak menjadi. Saya mahu tudung ini menutup tangan semasa solat, lebih yakin dengan aurat terpelihara semasa solat. Namun, seorang adik datang dan menyuntik semangat untuk saya terus mencuba kerana kata beliau, design ini boleh membantu ramai orang. "Kak Ngah mesti cuba sampai jadi." 

Kolaborasi dengan Afdlin Shauki yang sangat humble, bertolak ansur dan team BOB yang berdedikasi. Apabila berjumpa dengan mereka yang sebeginilah membuatkan saya banyak belajar tentang diri sendiri.

 GRAND LAUNCHING TUDUNG TRANSFORMER di Mood Republik Kota Bharu Kelantan pada 5 & 6 Februari oleh team pemasaran B.O.B by Afdlin Shauki.
Oghe Kelate yang  mari ramai-ramai , Maghi kelih dan acu cubo try test, timo kasih diucapkan.
 Ini antara yang mencuba dan membeli semasa launching ( dari page B.O.B by Afdlin Shauki)

Tertarik dengan warna pink+brown

Nak test macamana nak transform

Ibu kepada CEO Mood Republik pun datang

Semoga TUDUNG TRANSFORMER diterima untuk sekalian ummah untuk memudahkan SOLAT. Bersedia TRANSFORM untuk solah dengan tudung anda !!!!!

Salam hormat
Yusniza Yusof
TelekungNajwa
Februari 2016
smile emoticon