Sunday, July 19, 2015

TELEKUNG ARANDA : Telekung Ibu Anak Terrrrlaris di Instagram

Assalamualaikum wbt

Setelah sekian lama menyepi dari ber blog, cuti Aidilfitri ni baru ada masa nak update.
Memang setiap bulan ada je plan date untuk update blog tapi selalu tak ikut jadual..He he -^-. Supermom busy lah katakan..
Tambah-tambah masa bulan Ramadhan, masa macam suntuk je.

Berbalik pada Tajuk Asal posting, Telekung Aranda, yang jualannya ALHAMDULILLAH, sangat sangat laris di akaun Instagram @telekungnajwa. Kalau sape-sape ada Insta, silalah follow
 ( haisy...sempat promote tu)

Aranda ibu dan anak in Berry Grey
Kalau nak solat, dagu pun kena tutup sayanggg
Idea buat Telekung Aranda ni memang untuk kanak-kanak. Sebab tu warnanya pun banyak yang terang-terang supaya diorang tertarik. Bila dah suka telekung, mesti suka solat pulak kan?
Lepas kami release Batch 1 Aranda, ramai yang minta buat untuk Ibu pula. maklumlah, ibu-ibu sekarang sangat suka sedondon dengan anak.

Ni kaler-kaler lembut Aranda pink purple

Atas sambutan menggalakkan di Instagram, lepas raya ni kami plan buat Vol 4 pula. Restock certain colour and penambahbaikan lagi untuk menarik minat anak-anak solat.

Apapun, kami buka preorder untuk Telekung Aranda. Boleh pilih warna-warna di bawah, warna baru tak buka untuk Pre-order ye

Order by email: telekungnajwa@gmail.com atau Whatsapp 016-3304302

Telekung kanak-kanak ni kami buat seawal usia 2 tahun hingga 9 tahun. Feedback customer memang best sebab kainnya jenis tahan lasak dan tak berat untuk anak-anak bawak ke sekolah/nurseri/jalan-jalan.
Model kami si kembar Safa dan Wawa
Di bawah ini ada beberapa 'scene' photoshoot dengan TELEKUNG ARANDA, Dibuka untuk tempahan, boleh whatsapp 016-3304302
Eid Mubarak, salam kemaafan dari kami di Telekungnajwa


No comments: